ورود به پنل کاربری

حضور مدیر همکاری های علمی بین المللی دانشگاه در اولین دوره پیشرفته بین المللی سازی در آموزش عالی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱/۲۸ |
اولین دوره پیشرفته بین المللی سازی در آموزش عالی با حضور 35 نفر از معاونان، مدیران و رؤسای بین الملل دانشگاه ها از کشورهای ایرلند، جمهوری چک، فرانسه، بلژیک، مجارستان و رومانی در تاریخ 18 ـ 22 فروردین ماه در مرکز مطالعات پیشرفته دانشگاهی مستقر در دانشگاه زاگرب کشور کرواسی برگزار شد.
در این دوره جناب آقای دکتر ناصرقلی سارلی، مدیر همکاری های علمی بین المللی دانشگاه خوارزمی به عنوان تنها نماینده شرکت کننده از کشور ایران حضور داشت.
در حاشیه اولین دورۀ پیشرفته بین المللی سازی در آموزش عالی، آقای دکتر سارلی ضمن ارائه پنل علمی با عنوان "ترویج زبان فارسی از رهگذر بین المللی سازی در دانشگاه خوارزمی"،  مذاکراتی برای بسترسازی پیرامون همکاری های بین المللی دانشگاه و ایجاد زمینه های تفاهم و شراکت علمی داشت.
شایان ذکر است این دوره از طرف اتحادیه بین المللی دانشگاهها در جهان، به مدت 32 ساعت برگزار گردید.

CAPTCHA

دفعات مشاهده: 9028 بار   |   دفعات چاپ: 232 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر