مدرسه تابستانی مدیریت، بازریابی و کارآفرینی برای تمام رشته های تحصیلی (آلمان – تابستان 2018)

دانشگاه اسلینگن آلمان با همکاری دانشگاه خوارزمی در تیر ماه سال 1397، اقدام به برگزاری مدرسه تابستانی مدیریت، بازریابی و کارآفرینی در اشتوتگارت آلمان می نماید.

نظر به اهمیت رشته و زمینه های تحقیقاتی نوین در کارآفرینی، مدیریت و بازاریابی و اهمیت موارد فوق در جامعه امروز و با توجه به برنامه ریزی دانشگاه برای ورود به عرصه های نوین بین المللی این دوره طراحی شده است.

با توجه به اینکه تمام هماهنگی های برنامه، انجام پروسه ویزا و بلیط رفت و برگشت بر عهده دانشگاه مذکور بوده و ظرفیت پذیرش محدود، و انتخاب نهایی دانشجویان بعد از انجام مصاحبه حضوری صورت می گیرد.

علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام، حداکثر تا تاریخ 20 بهمن 1396 به دفتر امور بین الملل  یا مرکز مطالعات اروپا واقع در طبقه سوم پردیس بین الملل دانشگاه مراجعه و درخواست کتبی خود را ارایه  نمایند.

(شهریه تقریبی دوره شامل اخذ ویزا، ثبت نام دوره، بلیط رفت و برگشت، بیمه مسافرتی، ترانسفر فرودگاهی، اقامت در هتل به همراه غذا، بازدید از یک کارخانه به نام اتومبیل سازی و گواهینامه پایان دوره 1700 یورو می باشد)

جهت اطلاعات بیشتر اینجا را کلیک نمایید