اطلاعیه درمورد همکاری با اتحادیه اروپا

به اطلاع اساتید، پژوهشگران، و دانشجویان محترم می رساند که دانشگاه خوارزمی، در راستای سیاست های بین المللی شدن، و گسترش همکاری های علمی با سایر دانشگاه ها، و به خصوص جذب حمایت های مالی وتسهیل تبادل اساتید و دانشجویان با اتحادیه اروپا، در پورتال دپارتمان تحقیقات و نوآوری این اتحادیه ثبت نام، و شماره شناسه مشارکت را دریافت نموده است:

Participant Identification Code(PIC):915885447

این شماره یک کد اختصاصی نه رقمی است که به دانشگاه ها، مراکز تحقیقاتی و یا موسسات آموزش عالی داده می شود که قصد دارند در پروژه های اتحادیه اروپا مشارکت کنند. این کد نشان می دهد که مشخصات این مراکز در اتحادیه اروپا ثبت شده است.

از این پس، اساتید، پژوهشگران و دانشجویان محترم می توانند برای ارسال پروپوزال های خود، از این شماره استفاده نمایند.

جهت کسب اطلاعات بیشتر، با دفتر همکاری های علمی و بین المللی دانشگاه تماس حاصل فرمایید.